VAN THUYNE GEWELVEN
Veiligheid en zekerheid: een garantie voor de toekomst!
De ingenieurs van ons eigen studiebureau hebben ruime ervaring en koppelen daardoor kennis aan realiteit. Bij een "detachering on site" kunnen ze zich dan ook snel aanpassen aan elke nieuwe werkomgeving. Elk project wordt door ons studiebureau grondig geanalyseerd. Na bepaling van alle invloedsfactoren wordt een legplan uitgetekend, dat wij u toesturen. Hierop vindt u alle technische gegevens aangaande de vloerelementen, evenals de plaatsingsvoorschriften. Ten slotte worden er productiefiches voor de verschillende vloerelementen opgemaakt. Deze instructiekaarten beschrijven tot in het detail alle parameters van een te produceren product.
Daarnaast wordt ons studiebureau nog voor tal van andere diensten ingezet :

    • Stabiliteitsstudies
    • Advies bij nieuwbouw of verbouwingen
    • Ontwerp en prijsberekeningen
    • Uitvoeringstekeningen

Zoals u van ons kan verwachten, kunt u altijd rekenen op een snelle en verzorgde uitvoering door hooggekwalificeerd personeel met een ruime ervaring.
Het studiebureau voert ook de dagelijkse kwaliteitscontroles uit. Zowel de grondstoffen, tussenfabricaten als het eindproduct worden aan tal van testen onderworpen. De resultaten van deze proeven worden gebruikt om het productieproces te controleren en waar nodig bij te sturen zodat op elk moment een absolute topkwaliteit kan gegarandeerd worden.
Copyright 2016 © Van Thuyne Gewelven
www.gewelven.be